La gust seamana putin cu fasolea, cand este unscata. Se poate folosi si uscata si cruda, cand are deja bobul format. In revistele culinare italiene apar cu numele de Fave. Se fac sosuri, mancaruri, salate, ciorbe. Mie imi plac verzi,calite in vin, cu sos condimentat. Dar si uscate sunt tare bune. Doar ca trebuie sa le lasi mult timp la inmuiat si sa schimbi apele. Boabele uscate si cele verzi se curata de coaja.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.